Gouw Antwerpen
gv@gouwantwerpen.be

1 Gouwbeheerder (GB) Antwerpen

De Gouwbeheerder is verantwoordelijk voor de administratieve zaken in Gouw Antwerpen die overkoepelt 5 districten en een 30-tal groepen. Onder administratieve zaken verstaan we thema’s zoals financiën, verzekeringen, lokalen, IT,…

Omschrijving:
  • Je houdt een financieel overzicht bij van de werking van de gouw doormiddel van een kasboek en aanvragen van subsidies
  • Je woont de beheerscommissie bij, een vergadering met alle gouwbeheerders onder leiding van de verbondsbeheerder. ( maandelijks)
  • Je woont de verbondsraad bij, een vergadering met alle districten-, gouw- en ploegvrijwilligers van Scouts en Gidsen Vlaanderen, onder leiding van het verbondsbureau. (4 maal per jaar)
  • Je helpt mee samen met de gouwvoorzitter en de gouwcommisaris voor een goede inhoudelijke werking van Gouw Antwerpen. (maandelijks)
  • Je ondersteunt je DC’s en groepen met de administratieve thema’s voor een goede scoutswerking.

Profiel:
  • Je bent graag bezig met administratieve thema’s zoals financiën, verzekeringen, lokalen, IT,….
  • Je zoekt graag mee naar oplossing voor administratief thema’s te linken aan scouts omgeving.
  • Je hebt kan een structuur opzetten om zaken bij te houden, en opvolgen.
  • Je hebt een passie voor Scouts.

• Ondersteuning in je functie vanuit het nationaal verbond.
  • Een toffe leeromgeving om met administratieve zaken te spelen.
  • Een toffe gouwploeg, vijf top districten en een tal van leiding.

Gouw
Provincie Antwerpen