Ploeg Kapoenen
kapoenen@scoutsengidsenvlaanderen.be

1 Ploegleden en/of ploegverantwoordelijke kapoenen

Heb je een hart voor scouting en in het bijzonder kapoenen en zeehondjes? Wil je je scoutsengagement uit te bereiden? Dan is ploeg kapoenen misschien iets voor jou!

Met ploeg kapoenen geven wij ondersteuning aan kapoenenleiding in verschillende vormen: het bedenken en uitwerken van vorming en werkwinkels, het opzetten van een project rond een bepaald thema, het schrijven van artikels voor Over & Weer, het opbouwen en organiseren van vorming op Herfstondmoeting, onderhouden en delen van nieuwtjes op onze facebookpagina,...

Heb je zin in een groter engagement? Dan kan je (op termijn) ook medeploegverantwoordelijke worden van de ploeg. Hierbij komt naast de vergaderingen van ploeg kapoenen zelf ook deelname in de verbondscommissie en de pedagogische commissie bij. In de vergaderingen werk je samen met andere ploegen en gouwen aan het spel van scouting!

• Interactie: Samenwerken
  • Informatie: Conceptueel denken, Creativiteit